26 Eylül 2013 Perşembe
TAVUKLU SALATA
Malzemeler
1adet tavuk göğsü
1adet göbek salata
1kase kornişon turşu
1 tutam maydanoz
2-3 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1kase mısır
1 kase yoğurt
HAZIRLANIŞI
Önce tavuk haşlanır ve elle iri parçalara ayrılır
salata yaprakları iri parçalar halinde doğranır.Derince bir kapta mayonez ,yoğurt,zeytinyağı karıştırılır
ince doğranmış turşular mısır ve diğer malzemelerin tamamı ilave edilir tuz eklenir üstü mısır ve turşu ile süslenir.
Bu salataya yeşil soğan da çok yakışıyor arzuya göre ilave edilebilir...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder