26 Eylül 2013 Perşembe

TAVUKLU SALATA








                        Malzemeler


           1adet tavuk göğsü
           1adet göbek salata
           1kase kornişon turşu
           1 tutam maydanoz
           2-3 yemek kaşığı mayonez
           2 yemek kaşığı zeytinyağı
           1kase mısır
           1 kase yoğurt




          HAZIRLANIŞI
  Önce tavuk haşlanır ve elle iri parçalara ayrılır
salata yaprakları iri parçalar halinde doğranır.Derince bir kapta mayonez ,yoğurt,zeytinyağı karıştırılır
ince doğranmış turşular mısır ve diğer malzemelerin tamamı ilave edilir tuz eklenir üstü mısır ve turşu ile süslenir.

       Bu salataya yeşil soğan da çok yakışıyor arzuya göre ilave edilebilir...





                                    




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder