16 Aralık 2013 Pazartesi

BİSKÜVİLİ PARFE- KABUL GÜNÜ İKRAMLARI

 










MALZEMELER
2 poşet krem şanti
2 çay bardağı soğuk süt
175 gr kakaolu bisküvi
1çay bardağı iri kıyılmış fındık
yarım çay bardağı pudra şekeri
1 adet dilimlenmiş muz
1 portakal kabuğu rendesi
1paket hazır çikolata sosu-sosu pişirmek için 2 çay bardağı süt


HAZIRLANIŞI
2Paket şantiyi 2 çay bardağı sütle çırpın bu karışımın içine elle irice parçaladığınız bisküviyi,fındık ,muz ve portakal kabuğu rendesini ekleyin ve karıştırın . Bu karışımı streç film yaydığınız bir kek kalıbına dökün ve düzeltin ,buzdolabında bir gece bekletin  servis etmeden 15 dakika önce oda sıcaklığında bekletin üstünü ılık çikolata sosu ile süsleyerek servis edin .AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder