26 Aralık 2013 Perşembe
KEREVİZ SALATASI
MALZEMELER
2Adet kereviz
1kase yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
1dilim bayat ekmek(rondoda çekilmiş)
1su barağı çekilmiş ceviz
HAZIRLANIŞI
Önce kerevizler soyularak limonlu suya alınır veya her tarafı limonla güzelce ovulur(bu işlemi kerevizin kararmaması için yapıyoruz)
Derin bir kasede önce mayonez veyoğurt karıştırılır
İÇİNE KEREVİZLER RENDELENİR VE KARARMAMASI İÇİN HEMEN KARIŞTIRILIR
Ekmek içi eklenir
Servise yakın cevizler eklenir ve üstü süslenir
NOT tatlı-ekşi tatları sevenler bu karışıma bir adet yeşil elma da rendeleyebilirler
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder