26 Aralık 2013 Perşembe

KEREVİZ SALATASI


    





MALZEMELER
2Adet kereviz
1kase yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
1dilim bayat ekmek(rondoda çekilmiş)
1su barağı çekilmiş ceviz

HAZIRLANIŞI
Önce kerevizler soyularak limonlu suya alınır veya her tarafı limonla güzelce ovulur(bu işlemi kerevizin kararmaması için yapıyoruz)
Derin bir kasede önce mayonez veyoğurt karıştırılır
İÇİNE KEREVİZLER RENDELENİR VE KARARMAMASI İÇİN HEMEN KARIŞTIRILIR
Ekmek içi eklenir
Servise yakın cevizler eklenir ve üstü süslenir
NOT tatlı-ekşi tatları sevenler bu karışıma bir adet yeşil elma da rendeleyebilirler
AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder